Cauta:
COMANDA PRODUS
USOR SI RAPID
Va rugam sa alegeti datele produsului:
Modelul masinii
   COMANDA PRODUSUL:

Despre noi

Plinius mentioneaza în Istoria nanturală o poveste despre descoperirea sticlei. Pe scurt, un grup de marinari fenicieni de pe un vas ce transporta sodă a venit la ţărm spre a face focul. Plaja întinsă era plină de nisip, dar nici un bolovan pentru a tine vasul la foc. Marinarilor le-a venit ideea de a folosi câtiva bulgari de sodă de pe corabie. Şi au făcut focul, pregătindu-şi mâncarea şi apoi dormind. Dimineaţa, scormonind din întâmplare prin cenusa focului, un marinar a gasit câteva pietricele lucioase, care nu semănau cu nici un material obisnuit. Erau bucaţele de sticla. Aşa incepe istoria fascinantă a acestui material miraculos ,de insuşirile căruia noi ne bucuram astăzi zi de zi, in casa , la serviciu şi în toate mijloacele noastre de transport . Sticla este un amestec de siliciu şi hidroxizi alcalini , de sodiu sau potasiu. Ca să facem sticlă avem nevoie numai de nisip curat (bioxid de siliciu), piatră de var, carbonat de potasiu sau de sodiu şi caldură. Dacă această caldură este suficientă, materialele se topesc formând sticla. Dificultaţile stau numai în obţinerea materiilor prime în stare curată. Chiar cea mai neânsemnată impuritate poate altera calitatea sticlei. În acasta constă tot secretul. Aproape oricine poate fabrica sticlă , dar sticla bună sau sticla cu proprietăţi speciale –aceasta este o alta poveste. Rolul vitraliilor auto şi, în particular, al parbrizului s-a definit şi a evoluat continuu odată cu modificările ivite în proiectarea şi exploatarea vehiculelor.

Dacă primele “trăsuri fără cai” nici nu luau în calcul existenţa unui ecran de protectie, lăsând pe seama ocupanţilor utilizarea de mijloace individuale tip “ochelari”, ultimele apariţii în domeniul limuzinelor inteligente atribuie parbrizului o largă paletă de funcţii, pe care le vom trece în revistă în cele ce urmează.

Cronologic, prima sarcină care a fost atribuită parbrizului a fost şi rămâne aceea de a proteja ocupanţii împotriva curenţilor de aer al căror impact a crescut o dată cu vitezele maxime disponibile, dar şi împotriva pătrunderii de particule nedorite în habitaclu (praf, pietricele, insecte, picături de ploaie sau noroi, fulgi de zăpadă, etc.).

Primele parbrize au apărut pe maşinile de curse ale anilor 1907-1910, ulterior această extravaganţă devenind o optiune mai mult decât necesară şi dorită, pe măsură ce viteza maximă creştea constant, dincolo de 30 km/h. Forma parbrizului a evoluat destul de rapid, de la o placă dreptunghiulară, verticală din sticlă netratată către structuri curbe, alungite, cu colţuri generos racordate şi unghiuri de incidenţă tot mai mici, pentru a permite reducerea coeficientului de rezistenţă a aerului (Cx). În acelasi timp materialul din care se execută parbrizul a părăsit domeniul sticlei simple, profitând de inventarea geamului securizat, pentru că, în deceniul opt al secolului trecut să ajungă la sticla multistrat, laminată împreună cu materiale plastice şi alte substanţe chimice menite să îmbunătăţească securitatea pasivă, transparentă si confortul.

Plecând de la toate acestea şi contribuind şi noi în masura în care putem ,cu multă pasiune şi pricepere am pus bazele acestei societăţi, care azi se bucură de încrederea şi respectul tot mai multor colaboratori.

Am luat fiinţă în anul 1995 ca urmare a cereri tot mai mare de geamuri auto care se manifesta la accea vreme. De atunci piaţa auto din România a avut o crestere explozivă ţi am încercat să ţinem pasul cu cerinţele, care s-au ivit de a lungul anilor.

Ştim în ce situaţie delicată sunteţi puşi atunci cand vi se sparge parbrizul, luneta sau un geam lateral al masini D-voastra, câte probleme vă faceţi şi nu stiţi încotro să o apucaţi.

Noi însă vă sărim în ajutor cu o gamă foarte variată de produse: de la parbrize cu tentă, în diferite culori cu parasolar sau fară, antene radio şi GPS, senzori de ploaie şi lumină , încalzite parţial sau total în funcţie de specificaţia producatorului, la geamuri laterale şi lunete, la fel, colorate sau clare încalzite sau nu, şi toate aceste le gasiţi pe stoc fară a mai fi nevoie să aşteptaţi zile în şir până vi se onorează comenzile ,indiferent de marca sau modelul de maşină de care dispuneţi

Azi avem o echipă profesionistă în tot ceea ce înseamnă montaj şi reparaţii pe sectorul nostru de activitate facând faţa chiar şi celor mai exigente cerinţe de pe piaţă.

De ani buni suntem importatori a unor mari producatori de geamuri auto din lume. Peste 90% din produsele comercializate de noi vin direct de pe linia de fabricaţie. Am încercat tot timpul să aducem pe piaţă produsele cu calitatea ceea mai bună şi să le optimizăm la preţurile de pe piaţa româneasca.

În momentul de faţă avem o reţea de distributie în aproape toate oraşele mari ale ţării, varietatea mare de produse, stocul de care dispunem, profesionalismul, vasta experienţă în domeniu şi seriozitatea de care am dat dovadă sunt atuurile noastre.

REPARATI-MI PARBRIZUL!
Find us on Facebook - Parbrize Tripon Arad

ORAR:

Luni - Vineri: 9-17

Sambata: 9-13

Duminica: Inchis

ARAD CENTRALA:

Str. Dâmbovitei nr. 30

Tel: 0257-274.461

Mobil: 0744-496.352

Vezi pe Harta

TIMISOARA:

Mobil: 0727-296.148

-->

Toate reprezentantele noastre din tara accepta plata prin card:
Plata prin card parbrize